Pocket

FSMediation levert vakkundig werkt als mediator in Vlissingen en omstreken.  Elk probleem is een uitdaging die om een oplossing vraagt. Goede communicatie is hierbij essentieel. Een gebrek aan communicatie ligt vaak ten grondslag aan conflicten. FSMediation helpt u om de communicatie tussen de verschillende partijen weer op gang te brengen en in goede banen te leiden. Een oplossing ligt dan binnen handbereik.


Wat is mediation?

Wanneer er meerdere partijen zijn met tegengestelde of botsende belangen, kan er een conflict ontstaan. Beide partijen moeten dan onderhandelen om tot een compromis te komen dat voor iedereen aanvaardbaar is. De emoties kunnen hierbij hoog oplopen. Dat is begrijpelijk, maar het leidt zelden tot een aanvaardbare oplossing. Een van beide partijen kan de andere partij in dit geval een voorstel doen tot mediation om een dure rechtsgang te vermijden. Als mediator in Vlissingen fungeert FSMediation als een onafhankelijk onderhandelaar en conflictbemiddelaar om de partijen nader tot elkaar te brengen.


Wie zijn de partijen in mediation?

De partijen kunnen privépersonen zijn, maar ook organisaties. Vooral gemeentelijke verordeningen staan erom bekend te botsen met de belangen van burgers. Dit terwijl burgers dan veelal te kampen krijgen met een ondoorzichtige bureaucratie van de overheid. Een professionele mediator in Vlissingen zoals FSMediation biedt hier hulp.


Wanneer heb ik een mediator in Vlissingen nodig?

Conflicten gaan vaak over geld of andere materiële zaken. Het kan dan een oplossing zijn om over te gaan tot derdengeldenbeheer in samenwerking met een notaris. Bij echtscheidingen spelen echter nog veel meer belangen. Het gaat hier niet alleen om de verdeling van de boedel, maar ook om het eventueel gedeeld ouderschap of bezoekrecht van de kinderen. Helaas is het nog vaak zo dat de rechter zeer rolbevestigende uitspraken doet, die meest in het nadeel van de vader werken. Daarom is het verstandiger om onderling – in goed overleg – een betere regeling af te spreken. Uw mediator in Vlissingen is het liefst al in een vroeg stadium betrokken bij uw scheiding. De emotionele schade van de echtscheiding blijft dan zoveel mogelijk beperkt. Beide partners moeten instemmen met de mediation. Is uw partner nog niet zo ver? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen met u kunnen overleggen over de beste strategie.


FS Mediation – een erkende mediator in Vlissingen

Als mediator voor Vlissingen en omstreken staan we ingeschreven in het register van de ADR. Dit waarborgt onze kwaliteitsnormen en onafhankelijkheid. Door de onderhoudseisen van de ADR zorgen we dat wij voortdurend bijgeschoold worden. Alleen zo kunnen we u de beste oplossingen bieden in een snel veranderende wereld – oplossingen waar alle partijen tevreden over zijn. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

mediator vlissingen