Pocket

FS Mediation is werkzaam als mediator in Goes en omstreken. Als gecertificeerde ADR-partner bieden wij een professionele en onpartijdige bemiddeling bij conflicten.

UW MEDIATOR IN GOES – FS MEDIATION

Conflicten zijn voor niemand prettig. Ze kosten tijd en zorgen, en staan een goede samenwerking in de weg. Als mediator in Goes helpen wij u om deze samenwerking te herstellen zodat de problemen onderling opgelost kunnen worden naar tevredenheid van alle betrokken partijen.

EFFECTIEVE BEMIDDELING BIJ SCHEIDINGEN

Vooral als er kinderen in het spel zijn, is het belangrijk om een scheiding in goede harmonie te laten verlopen. Hulp bij scheiding is dan ook een belangrijke reden voor mediation. FS Mediation helpt zowel bij de financiële kant, als bij de emotionele en praktische kant. Bij een scheidingsaanvraag moet er tegenwoordig verplicht een ouderschapsplan ingediend worden. Als mediator in Goes stellen wij dit samen met u op. Ook regelen we de advocaat en de griffierechten voor u, indien u dit wenst. Lees hier meer over de <a href= http://fsmediation.nl/prijzen/ title=”mediator Goes kosten echtscheiding”>kosten bij echtscheiding</a>.

WAAROM IS MEDIATION BIJ SCHEIDING ZO BELANGRIJK?/

Wanneer u kinderen heeft is het belangrijk om na de scheiding samen op te kunnen blijven treden als ouders voor uw kind(eren). Dit geeft de kinderen stabiliteit en emotionele zekerheid. Maar ook financiële zaken zijn niet altijd meteen af te handelen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over uw pensioen? Misschien heeft uw ex-partner over tientallen jaren nog wel recht op een deel van uw pensioen. In zo’n geval is het fijn als er rustig en in harmonie overlegd kan worden onder begeleiding van een mediator in Goes.

PROBLEMEN OP DE WERKVLOER

We brengen veel tijd door op ons werk. Wanneer daar spanningen ontstaan, heeft dat rechtstreeks invloed op ons levensgeluk. Ziekmeldingen of ontslag kunnen daaruit voortvloeien. Als mediator in Goes zijn we in zo’n geval een onpartijdige bemiddelaar die u en uw werkgever of werknemer weer bij elkaar brengt. Het werkplezier keert terug, wat een bewezen positieve invloed heeft op de productiviteit en de sfeer in het bedrijf. In geval van een niet te vermijden ontslag zoeken we naar voorwaarden waarin beide partijen zich kunnen vinden.

FAMILIECONFLICTEN

De meeste problemen ontstaan niet opzettelijk, maar door een gebrekkige communicatie. Op het moment dat de emoties hoog op gaan lopen, lijkt er soms geen weg terug. Als mediator in Goes bieden wij dan een rustpunt van waaruit de partijen weer toenadering tot elkaar kunnen zoeken. Op het moment dat de partijen elkaar begrip en erkenning tonen, is de verzoening nabij.

UW MEDIATOR IN GOES

FS Mediation heeft een spreekkamer in Goes. Hier kunt u binnenlopen voor een vrijblijvend advies. We bespreken dan voor wat voor traject u in aanmerking komt. Natuurlijk kunt u ook bellen of mailen, of contact opnemen via onze contactpagina. We zijn u graag van dienst!